STARTERS
Borgo Affinatori Mixed Cheeses (7)
10 00
Brisaula from Val D'Ossola and pickled vegetables (8,9,12)
10 00
Beetroots carpaccio with cheese cream
10 00
Sheep carpaccio all'albese, ricotta cheese and spontaneous herbs
14 00
Marinated trout and sorrel sauce
12 00
Beef tongue with herbs sauce
10 00
Seasonal salad, nuts sauce and mixed seeds
9 00
FIRST COURSES
Linguine with mullet bottarga
16 00
Peas soup with toasted almonds (8)
14 00
Green lasagna with duck ragù
15 00
Maltagliati with roe deer ragù
15 00
MAIN COURSES
Char and tomatoes concassè, capers and olives with a side of your choice (4,7,9)
20 00
Braised lamb cheeks with a side of your choice
18 00
Eggplant terrine with confit tomatoes and herbs
16 00
Roasted duck chest with a side of your choice
18 00
Fallow deer ribs with a side of your choice
18 00
SIDES
Mixed tomatoes salad and elder flowers
5 00
Cabbage with taggiasche olives and parsley
5 00
Green peppers
5 00
Escarole
5 00
DESSERTS
Yogurt mousse with almonds and apricots (1,7,8)
7 00
Tiramisù
7 00
Fruits salad
5 00
Chocolate tart and strawberries
7 00
La pasta fresca è fatta da noi.
Tutte le carni provengono da allevamenti piccoli e controllati, utilizziamo tutte le parti degli animali per evitare sprechi.
Cuciniamo solo con verdure di stagione, non vi chiederemo mai di chiacchierare a bassa voce.
SPARKLING WINE
Valdo Origine Spumante Brut - Valdo
(Pinot Bianco, Chardonnay, Glera)
23 00
Franciacorta Brut - Martinelli
(Chardonnay 90%, Pinot Nero 10%)
35 00
Alsace AOC Auxerrois 2018 - Pierre Frick
(Pinot Auxerrois)
37 00
Vouvray Brut Non Dosé 2017 - François et Julien Pinon
(Chenin Blanc)
40 00
Trento DOC Forneri - Zanotelli
(Chardonnay)
40 00
Franciacorta Brut - Bosio
(Chardonnay 90%, Pinot Nero 10%)
40 00
Champagne Brut Blanc de Noirs - Fleury
(Pinot Noir)
65 00
"Zero" Brut Nature - Tarlant
(Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir)
75 00
WHITE WINE
Kitz - Rottensteiner
(Sauvignon, Pinot Bianco, Pinot Grigio, Chardonnay)
25 00
Santa Chiara - Terre Nobili
(Greco)
25 00
Manzoni Bianco - Zanotelli
(Incrocio Manzoni)
26 00
"Eteronimo" - Cascina San Michele
(Cortese)
26 00
Le Frate - Pravis
(Nosiola 100%)
26 00
Kerner - Zanotelli
(Kerner)
27 00
Aorivola - i Cacciagalli
(Falanghina)
27 00
Piantagrane - Villa Job
(Pinot Grigio)
28 00
Leukò - 'A Vita
(Greco, Gaglioppo)
28 00
Risling Kabinett C.A.I. - Weingut Immich-Batterieberg
(Riesling)
28 00
Adèle - Éric Texier
(90% Clairette 10% altre varietà)
29 00
Bourgogne Aligoté - Pierre Morey
(Aligoté)
30 00
Don Chisciotte - Pierluigi Zampaglione
(Fiano)
30 00
Francangelo Malvasia di Salina - Az. Agricola Pollastri
(Malvasia)
31 00
Petit Salé - De Villeneuve
(Petit Salé)
32 00
Le Oche - Fattoria San Lorenzo
(Verdicchio)
33 00
Carricante 2020 - Calabretta
(Carricante)
34 00
Soave Vigne della Bra - Filippi
(Garganega)
34 00
Gewurztraminer - Brunnenhof
(Gewurztraminer 100%)
34 00
Onde di Sole - Hibiscus
(Grillo 100%)
35 00
Friuli Isonzo "l'Edi" 2011 - Feresin
(Friulano)
36 00
Grappoli del Grillo - Marco de Bartoli
(Grillo)
37 00
La Cerretina Bianco Toscana IGT - Pacina
(Trebbiano, Malvasia del Chianti)
37 00
Bourgogne Aligoté Classique 2019 - Sylvain Pataille
(Aligoté)
37 00
Sancerre Akmèniné 2016 - Sébastien Riffault
(Sauvignon)
40 00
Vitovska - Skerk
(Vitovska)
41 00
Jurassique 2018 - Domaine de la Renardière
(Chardonnay)
42 00
RED WINE
Valpolicella Classico Superiore - Corte San Benedetto
(Corvina Veronese 65% Corvinone 20% Rondinella 15%)
25 00
Scapigliato - Calafata
(Ciligiolo)
25 00
Castelasc Alpi Retiche - La Spia
(Nebbiolo)
26 00
Rosso di Montepulciano - Godiolo
(Sangiovese)
27 00
Nebbia in valle 2016 - Az. Agricola Dossi Retici
(Nebbiolo Alpi Retiche IGT)
27 00
Nebbiolo - Rizzi
(Nebbiolo)
27 00
St. Magdalener - Fliederhof
(Schiava 96%, Lagrein 4%)
28 00
Vigneti delle Dolomiti - Foradori
(100% Teroldego)
28 00
Trebbiolo "la stoppa"
(70% Bonarda, 30% barbera)
28 00
Valpolicella Superiore - Musella
(Corvina e Corvinone 80%, Rondinella 10%, Barbera 10%)
29 00
Chianti Classico - Buondonno
(90%Sangiovese, 10%merlot)
29 00
Schioppettino - Marco Sara
(Ribolla Nera/Schioppettino)
29 00
Perricone - Porta del Vento
(Perricone)
30 00
Côtes Catalanes Rouge - Domaine de Majas
(Carignan, Grenache)
30 00
Chat fou - Eric texier
(60% Grenache, 15% Cinsault, 15% Carignan, 10 Chasselas)
30 00
Rossese Dolceacqua DOC "Luvaira" - Maccario Dringenberg
(Rossese)
31 00
Tenzone Valpolicella Ripasso Classico Superiore - Eleva
(Corvina Veronese 40%, Corvinone 20%, Rondinella 25% e altri 15%)
31 00
Antelio - Az. Agricola Carmalengo
(Aglianico del Vulture)
32 00
Pertichetta 2013 - Vigneti Massa
(Croatina)
32 00
Morgon - Terres Dorées
(Gamay)
32 00
Beaujolais Villages "Marylou" - Guy Breton
(Gamay)
32 00
Cuvée du Chat Vin de France 2020 - Marcel Lapierre
(Gamay)
33 00
Cerasuolo di Vittoria 2018 - COS
(Cerasuolo di Vittoria)
33 00
Nobile di Montepulciano - Godiolo
(Sangiovese)
34 00
Versante Nord Rosso - Eduardo Torres Acosta
(Nerello Mascalese)
34 00
Ploussard 2019 - Domaine de la Renardière
(Ploussard)
39 00
Crozes Hermitage Rouge - Yann Chave
(Syrah)
40 00
Nibio' 2014 - Stefano Belotti
(Dolcetto d'Alba)
40 00
Laurenc 2017 - Pranzegg
(Lagrein)
45 00
Barbaresco 2018 - Rizzi
(Nebbiolo)
45 00
Bourgogne Cote D'or - Pierre Morey
(Pinot Nero)
46 00
Barolo Terlo 2015 - Camerano
(Nebbiolo)
65 00
Barbaresco 2016 - Franco Rocca
(Nebbiolo)
70 00
Cannubi San Lorenzo 2015 - Camerano
(Barolo Cru)
75 00
ROSÈ WINE
Radice - Paltrinieri
(Lambrusco di sorbara)
25 00
Lagrein Rosè - Rottensteiner
(Lagrein)
25 00
Donn' Eleono' - Terre Nobili
(50% Nerello 50% Magliocco)
27 00
Vigorosa - Romeo Castello
(Nerello mascalese e cappuccio)
33 00
"Zero" Rosé Brut Nature - Tarlant
(Chardonnay 50%, Pinot Noir 44%, Pinot Meunier 6%)
85 00
SWEET WINE
Malvasia Passito - Il Negrese
(Malvasia)
30 00
Passito 2019 - Sartarelli
(Verdicchio)
34 00